Skip to the content

Hvem er C-C-G ?

Catering Consulting Group også kaldet C-C-G er et konsulenthus der udelukkende arbejder med projekter der har relation til catering branchen.
Selskabet har siden opstarten udvidet dels arbejdsområderne og kundeportoføljen, så den i dag både tæller kunder som medarbejderne har arbejdet med i mere end 20 år og nye kunder.
C-C-G har gennem tiden haft en lang række kunder som har været loyale over for vores rådgivning, og hvor vi sammen har været på mange interessante rejser igennem catering branchens udvikling.

Erfaring i markedet

C-C-G har igennem årene opbygget en stor erfaring i forbindelse med vores kerneområder som er indretning, drift samt udbud.
Erfaringen kommer gennem et utal af opgaver som er blevet løst for kunder igennem de sidste 30 år.
Grundstammen i selskabet har arbejdet med banebrydende løsninger og koncepter for et væld af kunder, og har derfor håndteret meget store som små projekter. Vi har planlagt køkkener fra 15.000 daglige måltider til 25 daglige måltider, vi har arbejdet med Hospitaler, Plejehjem, Kantiner Private som Offentlige, Skoler, Restauranter, Fastfood, Cafeer, Lufthavne og Skibe.
Inden for industrien har vi arbejdet med Slagterier, Opskæring og Økologi.
I forhold til drift, har vi en udbredt ekspertise indenfor udbud, dels i forhold til drift udbud af kantiner og hospitaler, men i kraft af vores tekniske indgangsvinkel er vi tillige specialister indenfor udbud af teknisk storkøkken udstyr.

Samarbejdspartner på projekter

I en branche med små og kompetente konsulent hus, har vi forskellige samarbejdspartner som vi tilknytter opgaver afhængig af den konkrete art af projekter. Folk som vi har arbejdet sammen med igennem længere tid og som kender branchen og ved hvad der skal til for at løse den konkrete opgave.
Vi samarbejder med andre mindre konsulenthuse indenfor følgende områder i det omfang det passer til den enkelte konkrete opgave:
Finasiel analyse.
Logistik og proces optimering.
Big Data analyse og bruger vurderinger.
Visualiseringer og 3D tegninger.
Drift samt advokat rådgivning ved udbud.

 

Lange forhold - Flerårigt samarbejde

Vores intentioner når vi går ind i opgaver er at vi ønsker et langt forhold til vores kunder. Det at skabe tillid er vigtigt i forbindelse med opgaver og løsninger. Man opnår de bedste resultater hvis man er ærlig og derigennem sikre at kundens behov opfyldes.
C-C-G værner meget om at give den efter vores mening rigtige rådgivning på det rigtige tidspunkt, også hvis det er en rådgivning som ikke lige var det kunden forventede at høre. Det at være ærlig og fortælle vores kunder hvad vi mener i konkrete situationer, sikre efter vores overbevisning en udvikling i projekterne således at vi derigennem finder den optimale løsning i et samarbejde med kunden og ikke bare tager den lette vej.
Man vil altid få et ærligt svar, også hvis vi ikke tror på projektet eller den løsning kunden ønsker. Et ærligt svar og en oprigtig rådgivning er grundlaget for et respektfuldt langt forhold.
Vi tror at det også er derfor at vi igennem alle årene har haft kunde relationer som går op til 30 år tilbage, hvilket er yderst ualmindeligt i en hurtigt forandrende konsulent verden. Faktisk er en stor del af vores projekter tidligere kunder som nu efter 15 eller 20 år igen skal igennem en omlægning, ombygning, konceptmæssige ændringer, etc. og ønsker at C-C-G også denne gang skal være partneren man arbejder sammen med. Dette er vi dybt taknemlig for, og nyder disse lange forhold.

Med hele vejen

Vi er med hele vejen. C-C-G vil meget gerne implementere de løsninger som udvikles for kunderne, uanset om det er en direkte involvering eller det er som rådgiver, eller løst tilknyttet controller. Vi tror nemlig på de løsninger og koncepter vi anbefaler til vores kunder og vil derfor gerne være med hele vejen.

Referencer

Vi har prøvet at vise et udpluk af vores referencer inden for catering området. Referencerne er alle opgaver som vi har udført i C-C-G. Vores medarbejder og samarbejdspartner har alle i en årrække der rækker udover C-C-G, arbejdet med projekter inden for catering området. Man må endelige kontakte os hvis man ønsker at vide mere.
Antallet af referencer vi har kunnet præsentere her på siden er et meget begrænset antal, og hvis man ønsker en fuld referenceliste er man meget velkommen til at sende en mail til nwg@c-c-g.dk så vil vi fremsende denne.

Kantiner 500 - 1.000 spisende

Københavns Universitet Amager
Roskilde Universitets Center
Codan
Nationalbanken
COWI
Biogen
Ørsted - Tekniker Byen
NOVO - NN2

Kantiner over 1.000 spisende

LEGO nyt HQ
Ørsted - Gentofte
NOVO - NN1 Bagsværd
DTU Life
Nykredit
LEGO - Teknisk Site

Hospitaler

Nyt Aalborg Universitets Hospital
Odense Universitets Hospital
Sygehus Lillebælt
NHN Nordsjællands hospital
Horsens Sygehus
Slagelse Sygehus

Special områder

Billund Lufthavn
Korsbæk på Bakken
Stat og kommuners indkøb (SKI)
Forsvaret - 42 kantiner
Parken
3F
Aalholm Slot
Slots og kulturstyrelsen

IT-projekter

Nyt Aalborg Universitets Hospital
Big Data modellering Generationernes Campus

Kommunale

EAT - København
Københavns Kommune
Sorø Kommune
Ballerup kommune
Herlev Kommune
Viborg Kommune
Compass Group

 

Kantiner under 500 spisende

DSB Hovedbanegården
DTU - 4 kantiner 
CPH Highline