Skip to the content

Innovation

Udvikling skabes af nysgerrighed og et åbent sind. Dette være sig ideer og tanker som muligheder man ikke lige så.
Når man taler om Innovation, kan det i C-C-G´s forståelse også være ting vi prøver at skabe og muligheder der skal testes af. På denne side vil vi derfor løfte sløret for nye tiltag, holdninger og nogle af branchens spørgsmål.
Det vigtige er at hver dag giver muligheder, når man møder dagen med åbent sind og ser det brede perspektiv.

 

Kald det hvad det er!

I forbindelse med vores besøg på NRA i Chicago her i maj 2022, så vi nu at man skal have Plantebaseret Seafood, og vi som troede fisk var sundt.

Bliver indkøb for store ?

I forbindelse med de store udbud af køkkenudstyr, har man indenfor de seneste år, set at disse har problemer med at tiltrække leverandøre. Når man ser SKI udbud hvor der kun er 2 bydende, har man så et problem i Danmark. Er det blevet for store udbud eller har man for store krav ? eller er der en helt anden årsag til at store kontrakter ikke er interressante.

Mad for milliarder - Vi håber det lykkes

C-C-G har igennem de sidste par åer, haft ønsket om at starte et nyt konferencekoncept som skal være en tilbagevenden begivenhed for den samlede catering branche i Danmark. 
Det har ikke været nemt at udvikle og afprøve nye koncepter for arrangementer med mange mennesker de sidste par år.
Vi håber derfor at det lykkes at stable Mad for Milliarder på benen senest i 2024.
Mad for milliarder forventes at blive afholdt hvert andet år og dækker over 3 intense konferencedage med samlet 25 halvdagskonferencer samt styrede netværksmiddage og mulighed for at skabe relationer på tværs af enheder i branchen.
Konferencerne vil være halvdagskonferencer af 4 timers varighed, men med fokus på substans og ikke antallet af foredragsholder. Hver foredragsholder får 45 min. - 1 time så man har mulighed for at komme ind på emnet og ikke som den trend der er i øjeblikket på konferencer hvor foredragsholder har mellem 15-20 min. inklusiv. præsentation af sig selv.

Mikrofarme dyrker man sig grøn ? 

Der er flere og flere der i øjeblikket arbejder med mikrofarme i køkkenerne ud fra et princip om at dyrke det selv skaber en grønnere verden. Men er det reelt grønne og på hvilket niveau løfter det det enkelte køkkens CO2 regnskab ?, Kender vi reelt et køkkens samlede CO2 regnskab ?. Dermed ikke sagt at man ikke skal gøre det, men det kunne være interesant at se et samlet regnskab.

Grønt på menuen, kan det blive for meget ?

I forbindelse med flere af vores kantineomlægninger, er der krav fra medarbejderorganisationerne om mere grønt på menuen, hvilket er fuldt forståeligt i forhold til den alm. trend og de kampagner man har i det offentlige rum, Men kan det blive for meget.
Vil man i jagten på den grønne omstilling sætte medarbejderens valg for selvbestemmelse for ens egen frokost og helbred over styr.
Er det ok at der kød på menuen ? Er det muligt at nudge holdninger ind som skjulte budskaber, og dermed sikre at alle bliver hørt og har følelsen af at blive hørt.
Det kan godt være at det tager lidt længere tid at omstille til grønt, men kan det være bedre end det grønt "tyranni" som visse oplever i kantinerne rundt omkring i landet.