Skip to the content

En verden åbner sig med C-C-G

Tag med på inspirationsrejser til nogle af verdens største og bedste messer inden for området. Med C-C-G, er man sikker på oplevelser og et spændende netværk som skabes på vores ture rundt i verden.
På ture som allerede er planlagt vil man kunne trykke på den orange blok under teksten "Se mere". Hvis man ønsker at høre om de øvrige ture vi overvejer at planlægge, bedes man tilkendegive sin interesse på nwg@c-c-g.dk og vi vil udarbejde endeligt program for disse ture.
Demo Image

CES 2025 Las Vegas

CES 2025 er indbegrebet af verdens størst It-messe, som sætter standarden for hvor forbruger elektronikken, kommunikation og hvor udviklingen vil bringe os hen. 

Turen vil være med afrejse i starten af januar 2025.

Turen er for den nysgerrige med en bred fantasi og et ønske om at være foran i den digitaliserede verden.

Turens program og teaser vil ligge klar i midten af april 2024.

Demo Image

NRA 2024 Chicago

Turen til NRA 2024, er udsolgt, hvilket den allerede blev i efteråret 2023.

Med den store interesse vi har set på vores ture dels til Chicago som Milano, har vi derfor valgt at man allerede nu kan skrive sig op til turene i 2025, således at man er sikret en plads. Forhåndstilmeldingen er ikke bindende, men en reservation som i løbet af efteråret 2024 skal bekræftes.

Demo Image

HOST 2025 Milano

Vi kan allerede nu løfte sløret for at C-C-G igen i 2025 vil have en tur til HOST.

Turen i 2023 der var med afgang den 12 oktober og hjemkomst den 15 oktober, en stor succes for deltagerne.

På messen viste alle de store brands det sidste nye tekniske udstyr. En tur på HOST i 2025 vil som tidligere ture alene være en messe tur uden virksomhedsbesøg og vil vare 3 nætter i Milano.

If you can dream it, you can do it

- Walt Disney

Facts og spørgsmål om turene

I nedenstående er nogle af de mest almindelige spørgsmål vi er støt på gennem tiden.
Hvis man ønsker at vide mere om turene er man meget velkommen til at skrive til nwg@c-c-g.dk

Svar:

C-C-G står for det hele inkl. Esta ansøgning til USA, etc.

Svar:

Når vi skriver All Inklusiv, er det alle omkostninger såsom indgangsbilletter, transport, mad og drikkevare til måltider som er inkluderet. Det som ikke er med er i forbindelse med egen tid på turen, hvis man f.eks. tager en sejltur på Chicago River eller ønsker at besøge et museum som ikke er en del af det officielle program.

Svar:

Vi prøver at sikre at alle deltager får et virksomhedsbesøg inden for deres specifikke område. Vi er meget bevidste om at der generelt er et stort ønske om at opleve flere virksomhedsbesøg. Vi ser dog meget ofte, at det ikke nødvendigvis er lige præcis de specifikke besøg som er planlagt til en bestemt deltagergruppe som de synes bedst om. 

Man får mange gange inspiration af virksomhedsbesøg som ligger uden for ens eget område.