Skip to the content

En verden åbner sig med C-C-G

Tag med på inspirationsrejser til nogle af verdens største og bedste messer inden for området. Med C-C-G, er man sikker på oplevelser og et spændende netværk som skabes på vores ture rundt i verden.
På ture som allerede er planlagt vil man kunne trykke på den orange blok under teksten "Se mere". Hvis man ønsker at høre om de øvrige ture vi overvejer at planlægge, bedes man tilkendegive sin interesse på nwg@c-c-g.dk og vi vil udarbejde endeligt program for disse ture.
Demo Image

CES 2023 Las Vegas

CES 2023 gennemføres efter aflysninger i både 2021 og 2022

CES er indbegrebet af verdens størst It-messe, som sætter standarden for hvor forbruger elektronikken, kommunikation og hvor udviklingen vil bringe os hen. 

Turen vil være med afrejse den 4. januar 2023 og være tilbage i Danmark den 10. januar 2023.

Turen er for den nysgerrige med en bred fantasi og et ønske om at være foran i den digitaliserede verden.

Turen har på nuværende tidspunkt ca. 8 ledig pladser, så man skal ikke vente for længe hvis man ønsker at være foran på viden.

Demo Image

NRA 2023 Chicago

I 2023 vender vi igen tilbage til Chicago efter et par års pause med Corona, havde vi i 2022 en tur med 20 deltager.

Vi glæder os derfor til at tage på inspirationstur til verdens mest trendsættende messe i Chicago.

Turen vil være med afrejse den 20. maj 2023 og hjemkomst den 27. maj 2023.

I september begynder vi den konkrete planlægning, men hvis man ønsker at sikre sig en plads på turen kan man allerede nu reserve en plads uforpligtigende.

Turen er for dem som vil opleve de nyeste trends og se den retning foodservice markedet vil tage inden for de næste 2-4 år. Turen vil udover messen indeholde diverse virksomhedsbesøg og krydret med udvalgte koncept restauranter. Turen er på 5 overnatninger lidt uden for Chicago.

Demo Image

HOST 2023 Milano

Vi kan allerede nu løfte sløret for datoerne til den vigtigste køkkenudstyrs og design masse i catering verden, nemlig HOST i Milano.M

Turen vil i 2023 være med afgang den 12 oktober og hjemkomst den 15 oktober.

På messen vil alle de store brands viser det sidste nye tekniske udstyr. En tur på HOST vil alene være en messe tur uden virksomhedsbesøg og vil vare 3 nætter i Milano.

Messen i 2021 var en af de mest innovative messer i HOST regi, selvom messen blev holdt lidt i coronaens skygge. Messen i 2023, vil utvivlsomt være en messe hvor hele verden igen samles om det mest innovative udstyr.

If you can dream it, you can do it

- Walt Disney

Facts og spørgsmål om turene

I nedenstående er nogle af de mest almindelige spørgsmål vi er støt på gennem tiden.
Hvis man ønsker at vide mere om turene er man meget velkommen til at skrive til nwg@c-c-g.dk

Svar:

C-C-G står for det hele inkl. Esta ansøgning til USA, etc.

Svar:

Når vi skriver All Inklusiv, er det alle omkostninger såsom indgangsbilletter, transport, mad og drikkevare til måltider som er inkluderet. Det som ikke er med er i forbindelse med egen tid på turen, hvis man f.eks. tager en sejltur på Chicago River eller ønsker at besøge et museum som ikke er en del af det officielle program.

Svar:

Vi prøver at sikre at alle deltager får et virksomhedsbesøg inden for deres specifikke område. Vi er meget bevidste om at der generelt er et stort ønske om at opleve flere virksomhedsbesøg. Vi ser dog meget ofte, at det ikke nødvendigvis er lige præcis de specifikke besøg som er planlagt til en bestemt deltagergruppe som de synes bedst om. 

Man får mange gange inspiration af virksomhedsbesøg som ligger uden for ens eget område.