Skip to the content

C-C-G´s referencer, er udvalgt med basis i de forskellige typer af projekter som C-C-G har arbejdet med gennem årene.
Vi har en lang række af andre referencer inden for de forskellige områder, og man er meget velkommen til at kontakte os for en mere udtømmende liste, eller hvis man ønsker at høre om nogle af de angivende referencer.

LEGO

For LEGO koncernen har vi afsluttet arbejdet med den samlede cateringløsning på det nye HQ i Billund, herunder tekniske specificeri uger, KS og løbende rådgivning i byggeprocessen. Sideløbende med dette har vi også arbejdet på LEGO nye IT hub i København, med de samme ydelser og i 2022/2023 arbejdes på yderligere et site i Billund.

Novo Nordisk

C-C-G udarbejdede designet for hovedkontoret i Novo Nordisk i forhold til produktionskøkken og kundeområde, for de 2 administrationsbygninger NN1 og NN2 som hver især rummer produktionskøkken og kantinefaciliteter.

DSB

Da der skulle være nyt produktionskøkken på Depotvej, var C-C-G rådgiver for den samlede byggeprojekt for produktionsfaciliteterne, som skulle produktion til 4 eksterne DSB kantiner. Udover denne opgave designede og deltog C-C-G også som byggerådgiver på den nye kantine på Hovedbanegården.

Korsbæk

C-C-G har udviklet catering konceptet for Korsbæk på Bakken, som består af et samlet stort centralkøkken, placeret under pladsen på Algade og herudover mindre anretter og produktionskøkkener for Postgården, Jernbanerestauranten, Grishandleren og Varnæs spisestue samt Lauras Køkken.

HWY 55

Når en amerikansk burgerkæde vil prøve det danske marked af, faldt valget på C-C-G som rådgiver i at skabe den mest hypede indretning og design baseret på den amerikanske drøm fra 50érne. Burgerkædens valgte placeringer, gjorde dog at den ikke overlevede den Københavnske Burgerkrig.

Forsvaret

I de sidste 25 år, har C-C-G varetaget rådgivning, bygherrerådgivning, design og indkøb for Forsvarets catering division. Vi har arbejdet med større projekter for Karup, Korsør, Forsvarsministeriet, Almegaard, Kastellet og Gothersgade kaserne, samt foretaget vurderinger i forbindelse med de forskellige driftudbud af catering funktionen i forsvaret.

Ørsted

Vi har v varetaget design af produktionsfaciliteter, bygherrerådgivning og design af kundeområder for Ørsted i Gentofte, Nærum og Ballerup.

Samlet med en kapacitet på ca. 3.500 personer.

DTU

C-C-G har igennem 10 år stået for indretning og design af nye produktionsfaciliteter og kantineområder på DTU. Det er i alt blevet til 5 projekter som i forbindelse med DTU´s byggeprogram, er blevet opført eller renoveret.

RUC

Ved opgradering af kantinen på RUC blev C-C-G hyret til opgaven i forhold til design af et kundevenligt flow området, hvilket resulterede i et totalt nydesignet freeflow kantine miljø samt et cafe område.

Billund Lufthavn

Da Billund lufthavn skulle bygges, var C-C-G en af hovedkræfterne bagved design og indretning af catering faciliteter, da lufthavnen så igen skulle udvide og flytte faciliteterne i 2019, var rådgiver valget stadig det samme og C-C-G designede et nyt back end produktionskøkken.

Herkules Pavilonen

For Slots- og Kulturstyrelsen har C-C-G indrettet og sikret godkendelse af den fredebygning Herkules Pavillionen i Kongens Have. En opgave der krævede meget forarbejde, da området var begrænset og undrlagt reglerne om fredning.

Sygehus Lillebælt

C-C-G har igennem tiden arbejdet af flere omgange for sygehusene i Sygehus Lillebælt, som er Vejle Sygehus, Kolding Sygehus og Fredericia Sygehus.

C-C-G har stået for den tekniske del af kvalitetsfondsprojektet hvor der blev udviklet en produktions samarbejde mellem Vejle og Kolding med en efterfølgende implementering og bygherrerådgivning i byggeprocessen, herunder KS.

KUA

C-C-G har igennem mange år stået bagved designet af produktionsfaciliteter og kundeområder på KUA. Det er blevet til 3 produktionsområder og 5 udsalgsområder, samt 3 drift udbud af kantinen.

Parken

Da Danmarks Nationalstadion skulle have total renoveret produktionsfaciliteterne med en tidshorisont på 2 måneder henover julen, blev C-C-G valgt til design og styring af processen.

Dette var meget hektisk, men man nåede både at kunne servere julefrokost for FCK og levere til Europa bold i slutningen af februar.

 

OUH

For Odense Universitets Hospital, har C-C-G designet og tegnet deres nye produktionskøkken samt den samlede Food Hall i lobbyen. Med baggrund i en gennemgribende analyse af det nuværende køkken samt undersøgelse af evt. samarbejdspartner udarbejdede C-C-G en rapport vedrørende køkkenfunktionen på OUH, hvilket resulterede i at der blev etableret et nyt køkken i forbindelse med Nyt OUH.

Compass

Da Danmarks største køkken skulle bygges fik C-C-G den overordnede projektledelse for opførelsen og design af produktionsfaciliteter af et site der skulle stå færdigt på 11 måneder inden for et samlet kalender år, fra barmarksværk til køkken. Køkkenet rummede produktionsfaciliteter til 15.000 måltider mad dagligt og en samlet lager kapacitet på 120.000 måltider med mad, med et grundplan på ca. 3.000 kvm.

Køkkenet er efterfølgende solgt fra i Compass Group.