Skip to the content

Inspiration ?

Hvad er inspiration ? - Hvor kommer den fra ? Disse tanker vil man altid stille sig selv, er det en tidens inspiration, hvor man følger en "modestrøm" selvom vi taler det professionelle catering marked.
I C-C-G har vi den tror at inspiration er noget man søger og noget man får ved at være nysgerrig og tænke anderledes i konkrete situationer. Ikke alt inspiration er lige godt og det er ikke altid at den tid man anvender i udviklingen bære frugt.
Når vi målrettet leder efter inspiration, er det ofte med det lange perspektiv i udsigt, og ikke kortsigtede løsninger, vi ser gerne uden for branchen og prøver at vurdere hvad der har været succesfuldt i andre brancher og om det er noget vi kan anvende, omforme og implementere i vores projekter og opgaver.
Udvikling skabes af nysgerrighed og et åbent sind.

Inspirations messer

Hvis man skal kigge lidt udover specifikke fagmesser i cateringbranchen, men stadig messer med et betydeligt fagligt indhold der kan være værd at besøge, kan vi anbefale:
International Home and Housewares som afholdes i marts måned i Chicago

Mad med skavanker

Hvis man er ude at flyve selvom mulighederne i 2020 har været meget begrænsede, kan man undres over hvorfor flysselskaberne som servere mad på længere ruter fortsat ønsker at servere varm mad. 
Hvorfor ikke servere noget lækkert koldt mad som ikke har de samme skavanker og problemer som den varme fly mad konsekvent bøvler med.

Mad for milliarder - Nyt konferenceformat

C-C-G arbejder i øjeblikket på et nyt og spændende konferencekoncept som skal være en tilbagevenden begivenhed for den samlede catering branche i Danmark. Konferencerne henvender sig til hele branchen, fra råvareleverandører, til cafeer, restauranter, hospitaler, plejehjem, forskere og offentlige meningsdannere.
Mad for Milliarder forventes at blive afholdt hvert andet år og dække over 3 intense konferencedage med samlet 25 halvdagskonferencer samt styrede netværksmiddage og mulighed for at skabe relationer på tværs af enheder i branchen.
Konferencerne vil være halvdagskonferencer af 4 timers varighed, men med fokus på substans og ikke antallet af foredragsholder. Hver foredragsholder får 1 time så man har mulighed for at komme ind på emnet og ikke som den trend der er i øjeblikket på konferencer hvor foredragsholder har mellem 15-20 min.
Mad for Milliarder forventes at gå i luften i foråret eller efteråret 2022. Vi glæder os til at præsentere det endelige program i løbet af 2021.

Lokale producenter

Kan lokale producenter deltage i råvareudbud?, kan man konkurrer på priser og service, eller er det at være lokal ligeså miljøfremmende som økologi.
Vi håber at flere og flere råvareudbud, sætter det lokale islæt lige så højt som økologi.

 

Covid 19 - Hvem overlever ?

C-C-G er yderst bekymret for det danske catering og restaurant marked. Med Covid 19 og de konkrete restriktioner der har været henover sommeren og igen er strammet her i efteråret 2020, ser vi en branche som i den grad er i knæ.
Med de midler som Regeringen bruger og har afsat dels til hjælpepakker og udskudte betalinger, er vi som firma meget bekymrede for 2021, når vi alle skal til at betale dobbelt A-skat, da vi har fået udskudt flere betalinger fra 2020 til foråret 2021, ligeledes skal vi betale dobbelt momsbidrag da første halvår af moms skal betales i marts 2021.
ved at udskyde disse betalinger, frygter vi for en konkrete konkurs kollaps i branchen, og håber meget at cateringfirmaerne og restauratører kan skabe den likviditet som skal til for at opfylde deres økonomiske forpligtigelser.
Desværre kommer der ikke dobbelt så mange gæster eller kunder, og dem som kommer betaler desværre ikke det dobbelte for produktet. Vi håber meget at vi tager fejl og vores frygt er ubegrundet.
Pas på hinanden.