Skip to the content

Inspiration ?

Hvad er inspiration ? - Hvor kommer den fra ? Disse tanker vil man altid stille sig selv, er det en tidens inspiration, hvor man følger en "modestrøm" selvom vi taler det professionelle catering marked.
I C-C-G har vi den tror at inspiration er noget man søger og noget man får ved at være nysgerrig og tænke anderledes i konkrete situationer. Ikke alt inspiration er lige godt og det er ikke altid at den tid man anvender i udviklingen bære frugt.
Når vi målrettet leder efter inspiration, er det ofte med det lange perspektiv i udsigt, og ikke kortsigtede løsninger, vi ser gerne uden for branchen og prøver at vurdere hvad der har været succesfuldt i andre brancher og om det er noget vi kan anvende, omforme og implementere i vores projekter og opgaver.
Udvikling skabes af nysgerrighed og et åbent sind.

Inspirations messer

Hvis man skal kigge lidt udover specifikke fagmesser i cateringbranchen, men stadig messer med et betydeligt fagligt indhold der kan være værd at besøge, kan vi anbefale:
International Home and Housewares som afholdes i marts måned i Chicago

Mad med skavanker

Hvis man er ude at flyve i denne ferietid, kan man undres over hvorfor flysselskaberne som servere mad på længere ruter fortsat ønsker at servere varm mad. 
Hvorfor ikke servere noget lækkert koldt mad som ikke har de samme skavanker og problemer som den varme fly mad konsekvent bøvler med.

Mad for milliarder - Nyt konferenceformat

C-C-G arbejder i øjeblikket på et nyt og spændende konferencekoncept som skal være en tilbagevenden begivenhed for den samlede catering branche i Danmark. Konferencerne henvender sig til hele branchen, fra råvareleverandører, til cafeer, restauranter, hospitaler, plejehjem, forskere og offentlige meningsdannere.
Mad for Milliarder vil blive afholdt hvert andet år og dække over 3 intense konferencedage med samlet 25 halvdagskonferencer samt styrede netværksmiddage og mulighed for at skabe relationer på tværs af enheder i branchen.
Konferencerne vil være halvdagskonferencer af 4 timers varighed, men med fokus på substans og ikke antallet af foredragsholder. Hver foredragsholder får 1 time så man har mulighed for at komme ind på emnet og ikke som den trend der er i øjeblikket på konferencer hvor foredragsholder har mellem 15-20 min.
Mad for Milliarder vil blive afholdt enten i efteråret 2020 eller foråret 2020. Vi glæder os til at præsentere det endelige program i slutningen af året.

Lokale producenter

Kan lokale producenter deltage i råvareudbud?, kan man konkurrer på priser og service, eller er det at være lokal ligeså miljøfremmende som økologi.
Vi håber at flere og flere råvareudbud, sætter det lokale islæt lige så højt som økologi.
Vi vil gerne slå et slag for endnu et fødevaremærke for den lokaleproducent. Dette kan måske kombineres med økologien, så det samlede miljø bliver i top.

 

Burgerkrigen

Igennem de seneste år, har vi set en burgerkrig specielt i København, men som nu også har spredt sig til resten af Danmark.
Det er med undring vi ser at store kæder som BurgerKing og McDonalds proklamere et utal af nye restauranter i Danmark. Samtidig med at den såkaldte gourmetburger i den grad sætter sit præg på cafeer og burger joint rundt omkring i landet. Hvad er det der burgeren så fantastisk ?, er det drømmen om "over there" eller rammer den bare en god blanding af det komplette måltid med kød, salat og brød. 
I C-C-G elsker vi burger, men er bekymret for hvordan burgerkrigen ender, specielt for de små og mindre burgerjoints som stadig skyder op, og efter vores vurdering giver den ægte varme overalt i Danmark hvor de serveres.