Skip to the content

Hvad arbejder vi på ?

C-C-G arbejder løbende på flere projekter samtidig. Mange af de projekter vi har, er projekter som løbende udvikles over en lang tidshorisont, hvoraf nogle er flerårige.
Vi har på denne side beskrevet nogle af de projekter vi i øjeblikket arbejder på og som vi vil arbejde på gennem resten af året og for visse af projekterne også de kommende år.

LEGO HOUSE

En af de nyeste opgaver hos C-C-G, er rådgivning af LEGO HOUSE i forhold til deres koncepter MINI CHEF og LE GOURMET. Med udgangspunkt i at sikre den enorme succes skal C-C-G gennem den rigtige indretning af produktionsapperatet i køkkenet hvad angår teknik og flow, være med til at succesen kan udvikle sig yderligere.

Generationernes Campus

C-C-G er en af udviklerne bag Generationernes Campus som er et full-service lejlighedskompleks med ca. 300 lejligheder til seniorer, unge og børnefamilier. C-C-G står bag udviklingen af servicekonceptet og den overordnede projektstyring af den samlede konceptudvikling i tæt samarbejde med CREO arkitekter.

Odense Universitets Hospital - OUH

C-C-G er blevet valgt som rådgiver i forbindelse med bygningen af det nye produktionskøkken på NYT OUH.

C-C-G skal tegne køkkenet og være med til at forme udbudsmaterialet på OPP projektet som danner rammen om det nye produktionskøkken. Det er dejligt at se OUH få deres eget produktionskøkken i nærhed af patienterne således at man kan levere den bedst tænkelige mad med højeste mulig kvalitetsparameter til patienterne på NYT OUH

Nyt Aalborg Universitets-hospital - NAU

C-C-G er valgt som rådgiver i forbindelse med udbud af teknisk storkøkken udstyr i NAU projektet.

C-C-G skal i samarbejde med projektafdelingen og juridisk bistand gennemføre et af de største køkken tekniske udbud der er foretaget til et projekt i Danmark.

DSB - Depotvej

C-C-G har i det sidste års tid arbejdet med kantinen på Hovedbanegården og skal her i foråret og frem efteråret 2019 arbejde med endnu en kantine i DSB regi nemlig Depotvej, som skal opgraderes til at kunne håndtere den øgede belastning på produktionskøkkenet.

Forsvaret - Kastellet

C-C-G arbejder i øjeblikket med renovering af kantinen på Kastellet. Renoveringen går ud på at ændre selve flowet i kantinerummet, med nye diske og generel ændret flow i kantinerummet. For produktionen er det en samlet renovering, med ændret flow og nyt udstyr, som vil fremtidssikre Kastellet´s kantine.

Projektet er kompliceret da vi skal arbejde med fredede lokaliteter og sikre at historien i bygningen bevares.

Bakken

Den 17. oktober 2018 udbrød der brand på Bakken forlystelseparken i Klampenborg, 3 restauranter, en burgerbar og en isbod udbrændte. Nu er man ved at genopføre de forskellige spisesteder og C-C-G er rådgiver, og står bag indretningen af køkken og spiseområderne i 3 restauranter samt Burgerbar og Isbod.

Indretningen er nu klar og udstyret i udbud, så restauranterne kan åbne her til sommeren 2019.

 

Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er en kunde i C-C-G som vi har arbejdet sammen med i 20 år. I øjeblikket opføres det nye Multihus hvor der ligger et helt nyt samlende produktionskøkken som C-C-G har tegnet og fortsat følger, sammen med en ny personalekantine. Derudover har C-C-G også stået bag service arealerne og køkken i den nye lounge som ligeledes ombygges i øjeblikket.

Mad for milliarder

C-C-G har igennem de sidste par år, gået med ideen om at skabe et innovativt udviklingsunivers som vil bestå af 25 halvdagskonferencer på 3 dage, med workshops og netværks arrangementer.

Vi arbejder videre med udviklingen og ideen, og håber den kan realiseres i 2020 eller foråret 2021 og efterfølgende blive en tilbagevende begivendhed hvert andet år. 

IT rådgivning

IT rådgivning i forbindelse med køkkenstyre systemer, interaktion ved bestillingssystemer og generel styring er en af C-C-G kompetencer. Vi arbejder i øjeblikket sammen med Aalborg Universitets Hospital i forbindelse med en vurdering af deres nuværende IT platform