Skip to the content

Hvad arbejder vi på ?

C-C-G arbejder løbende på flere projekter samtidig. Mange af de projekter vi har, er projekter som løbende udvikles over en lang tidshorisont, hvoraf nogle er flerårige.
Vi har på denne side beskrevet nogle af de projekter vi i øjeblikket arbejder på og som vi vil arbejde på gennem resten af året og for visse af projekterne også de kommende år.

Eat - Køkken med mening

Københavns Kommune planlægger at bygge et nyt køkken til EAT skolemad. C-C-G er valgt som rådgiver af Københavns Kommune og COWI ingeniører.  C-C-G har tegnet oplæg til køkkenet i samarbejde med EAT-køkkenets ledelse, samt udarbejde beskrivelse af det tekniske køkkenudstyr til brug for den samlede totalentreprise til et køkken som skal levere op til 12.000 måltider dagligt.

Odense Universitets Hospital - OUH

C-C-G vandt i marts 2018 en opgave på vurdering af renovering af det eksisterende produktionskøkken, således at det kunne levere til Nyt OUH i 2023. Opgaven blev udført i samarbejde med CREO Arkitekter og EKJ ingeniører. C-C-G varetager den samlede projektledelse med de øvrige rådgiver som underleverandører. C-C-G er stolte af at have vundet opgaven foran andre store konsulenter i branchen. Arbejdet pågår fortsat.

Seniorcampus

C-C-G er en af udviklerne bag Seniorcampus/Generationernes Campus som er full-service lejlighedskompleks med ca. 300 lejligheder til seniorer, unge og børnefamilier. C-C-G står bag udviklingen af servicekonceptet og den overordnede projektstyring af det samlede koncept. Udviklingen foregår sammen med CREO arkitekter – NIRAS  ingeniører – Thing & Brandt landskab – Nor3D visualiseringer – MESURA analyse.

Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er en kunde i C-C-G som vi har arbejdet sammen med i 20 år. C-C-G har i 2017 tegnet det nye produktionskøkken og personalekantine som vil ligge i det nye Multihus som lufthavnen bygger for at modstå den rivende udvikling man er i gang med. I øjeblikket arbejder C-C-G med udvikling af lounge området King Amleth, for businessclass passagere.

DTU

I gennem mange år, har C-C-G arbejdet for DTU i forbindelse med planlægning og indretning af kantinerne på Campus. C-C-G arbejder i øjeblikket på nogle spændende sager som dels er Bygning 358 og Foodlab, hvor vi hjælper med at fastlægge behov og indretning, dels i kundeområdet som i køkkenerne.

Forsvaret

Som andre af C-C-G´s kunder er forsvaret også en kunde som C-C-G arbejder løbende for. C-C-G har inden for det seneste år gennemgået alle forsvarets og beredskabsstyrelsens kantiner i forhold til en kvalificering af de fremtidige renoveringer. C-C-G arbejder i øjeblikket for forsvaret på Kongsøre og Kastellet.

Nyt Aalborg Universitets-hospital - NAU

Et så stort projekt som et nyt sygehus løber over mange år, og C-C-G er her løbende tilknyttet NAU projektet. C-C-G har sammen med køkkenets ledelse og Indigo konsortiet tegnet det fremtidige produktionskøkken på Aalborg Universitets Hospital. Projektet vil løbe over de næste par år og forventes afleveret i slutningen af 2020.

Bakken

Den 17 oktober 2018 udbrød der brand på Bakken forlystelseparken i Klampenborg, 3 restauranter, en burgerbar og en isbod udbrændte. Nu er man ved at genopføre de forskellige spisesteder og C-C-G er blevet bedt om at være rådgiver på køkkenerne i de forskellige restauranter. Man forventer at bygningerne er klar til åbning af Bakken, og køkkener løbende afleveres i det tempo som er muligt, således at de forskellige etablisementer kan åbne hurtigst muligt herefter.