Skip to the content

Muligheder med C-C-G

C-C-G tilbyder en lang række af konsulentydelser til vores kunder.
Ydelserne er som udgangspunkt opdelt i Indretning/Design/Byggeri - Drift/Udbud - IT Rådgivning. Specielt for de 2 første områder er opgaverne i vores projekter ofte flydende. Mange af vores projekter er komplekse opgaver med mange forskellige facetter, der vil derfor være overlap af de enkelte områder.
Man kan komme tættere på de enkelte områder ved at klikke på billederne ud for det enkelte område.
Hvis noget er interesant og man ønsker at høre mere om hvordan vi arbejder og hvad vi specifikt kan tilbyde, må man endelig kontakte os for en uforpligtigende samtale eller et uforpligtigende besøg, hvor man kan høre mere om C-C-G end der kan beskrives her på web-sitet. 

Indretning - Design - Byggeri

I forbindelse med etablering af nye byggerier eller ombygninger, kan C-C-G varetage indretning af køkken og spiseområder.
Vi arbejder med design både i samarbejde med landets førende arkitekt firmaer som selvstændigt design og ideudvikling.
I forhold til implementering kan C-C-G deltage i den endelige proces ude på byggepladsen, og dermed være med til at sikre et optimalt byggeri.

Drift - Udbud

I forbindelse med udbud og drift, kan C-C-G hjælpe med at vurdere om udbud er det rigtige for kunden i forbindelse med konkrete driftsanalyser. 
Vi kan optimere egen drift og sikre at man får det fulde udbytte for den investerede kapital i driften. I forhold til udbud vil C-C-G kunne varetage den samlede proces, som beskrives yderligere ved at trykke på billedet. 

IT Rådgivning

IT inden for catering branchen er i dag en meget kompleks størrelse. Ændringerne i sektoren og hvordan vi arbejder med it undergår store forandringer i disse år.
Det er derfor vigtigt at man både forstår og afgrænser sit potentiale, således at man sikre den optimale udnyttelse af it i forhold til sin kapacitet.

Frydenlund Park 34
DK - 2950 Vedbæk
Tlf.: +45 51 29 17 14
E-mail: nwg@c-c-g.dk

After a presentation 63% of attendees remember stories.
Only 5% remember statictics.

- Chip & Dan Heath