Skip to the content

En verden åbner sig med C-C-G

Tag med på inspirationsrejser til nogle af verdens største og bedste messer inden for området. Med C-C-G, er man sikker på oplevelser og et spændende netværk som skabes på vores ture rundt i verden.
På ture som allerede er planlagt vil man kunne trykke på den orange blok under teksten "Se mere". Hvis man ønsker at høre om de øvrige ture vi overvejer at planlægge, bedes man tilkendegive sin interesse på nwg@c-c-g.dk og vi vil udarbejde endeligt program for disse ture.

GULFOOD Dubai 2020

Aflyst grundet Corona.

GULFOOD Manufactoring, er mellemøsten svar på områdets udstyrs messe. Messen afholdes hvert år i starten af november og viser udstyr som har fokus på det mellemøstlige marked. Turen vil være med 4 overnatninger og primært dreje sig om messen samt områdets bespisning, både i form af det internationale snit som de lokale muligheder og fødevaremarkeder. 

Demo Image

CES 2021 Las Vegas

Aflyst grundet Corona

CES er indbegrebet af verdens størst It-messe, som sætter standarden for hvor forbruger elektronikken, kommunikation og udvikling vil bringe os hen. Det er anden gang vi planlægger en tur til CES og har lige åbnet for tilmelding til turen.

Demo Image

NRA 2021 Chicago

NRA turen i 2020 blev desværre aflyst. Men nu er turen til 2021 så småt begyndt at blve planlagt

. Turen er en af C-C-G´s legendariske messeture. Turen vil blive afholdt maj måned. Turen er for dem som vil opleve de nyeste trends og se den retning markedet vil tage inden for de næste 2-4 år. Turen vil indholde udover messen, diverse virksomhedsbesøg og krydret med udvalgte koncept restauranter. Turen har 5 overnatninger samt en overnatning i fly på vej hjem.

Demo Image

HOST 2021 Milano

Messen i Milano holdes altid sidst i oktober. Messen er verdens største messe for catering udstyr. Messen er der hvor alle de store brands viser det sidste nye. En tur på HOST vil alene være en messe tur uden virksomhedsbesøg og vil vare 3 nætter.

I 2019, blev messen udsolgt på bare 3 uger. Man vil allerede nu kunne forhåndsreservere plads som skal bekræftes i januar 2012

If you can dream it, you can do it

- Walt Disney

Facts og spørgsmål om turene

I nedenstående er nogle af de mest almindelige spørgsmål vi er støt på gennem tiden.
Hvis man ønsker at vide mere om turene er man meget velkommen til at skrive til nwg@c-c-g.dk

Svar:

C-C-G står for det hele inkl. Esta ansøgning til USA, etc.

Svar:

Når vi skriver All Inklusiv, er det alle omkostninger såsom indgangsbilletter, transport, mad og drikkevare til måltider som er inkluderet. Det som ikke er med er i forbindelse med egen tid på turen, hvis man f.eks. tager en sejltur på Chicago River eller ønsker at besøge et museum som ikke er en del af det officielle program.

Svar:

Vi prøver at sikre at alle deltager får et virksomhedsbesøg inden for deres specifikke område. Vi er meget bevidste om at der generelt er et stort ønske om at opleve flere virksomhedsbesøg. Vi ser dog meget ofte, at det ikke nødvendigvis er lige præcis de specifikke besøg som er planlagt til en bestemt deltagergruppe som de synes bedst om. 

Man får mange gange inspiration af virksomhedsbesøg som ligger uden for ens eget område.