Skip to the content

C-C-G

Catering Consulting Group eller nemmere C-C-G, er et konsulent firma med speciale i catering, storkøkken og kantine verden, uanset om det er Hospitalskøkkener, Kantiner, Restauranter, Catering eller en Burger Joint. Vi arbejder med konceptudvikling, indretning og driftsløsninger helt fra ide til indkøring.
Demo Image

Vi tilbyder

C-C-G tilbyder en lang række af konsulentydelser, som man har mulighed for at læse mere om, vores kernekompetencer er - Indretning - Design - Drift - Udbud. Alle disse områder er kernekompetencer for C-C-G.

Demo Image

Nyheder

Her vil man kunne følge med i de sager som C-C-G arbejder på. Vi vil løbende udskifte igangværende sager og fortælle hvordan arbejdet skrider frem.

 

Demo Image

Inspiration

Under inspiration, vil man dels kunne se det som inspirer C-C-G, samt løbende få hints i forhold til interessante områder, artikler og messer som ikke vil blive besøgt af C-C-G.                                                                                

Demo Image

Messeture

Messetur eller Inspirationsture, er noget C-C-G har arrangeret igennem de sidste mange år. Vi har haft flere hundrede personer med, og her på sitet har man muligheden for at se hvad C-C-G tilbyder i den nærmeste fremtid.

Danmarks Største Køkken

Turn-Key projekter

C-C-G har i flere tilfælde stået for såkaldte Turn-Key projekter, hvor man dels har varetaget udviklingen, processen indkøb og stået for selve bygherrerollen for specifikke kunder, der ønskede en sikker proces hele vejen igennem. C-C-G har bla. stået for bygningen af Danmarks Største Køkken rent produktionsmæssigt. Kontakt os endeligt såfremt dette kunne være interessant at høre mere om.

Nyt i verden - Hvad ser og høre vi ?

2020-21

Cateringbranchen i 2020 og et godt stykke ind i 2021 vil være præget af Covid 19.

C-C-G vurdere at følgende begivenhedder og trends er noget vi vil se resten af året og sandsynligvis også hele 2021.

1. Take Away er kommet med en fornyet styrke dels i restaurant verden, grundet nedlukningerne i branchen og ønsket om den sociale distance. Take Away uanset om det er i restaurant branchen, kantinen eller i den offentlige bespisning, vil det være noget som alle skal forholde sig til.

2. Kantineverden står overfor ændringer som kommer med udspring i Covid 19. det er single pack og den indflydelse det får på det samlede måltid. ændringer i indretning og prioritering af andet udstyr end man tidligere gjorde, vil efter vores vurdering præge kantine markedet i de kommende år.

3. En anden trend på kantine markedet, er det hele måltid. Vi ser en større interesse for at skabe unikke spiseoplevelser med focus på det hele måltid og smagsoplevelsen i den enkelte kantine. Hvad er det man som leverandør ønsker at give sine kunder, er det en unik smagsoplevelse med det hele måltid, eller en sammensætning af enkelt komponenter fra buffeten, som ikke nødvendig passer smagsmæssigt sammen.

4. Big Data modellering vil i de kommende år fortsat være en trend. Man ønsker at få en bedre og mere bred viden om sine kunder og jo flere oplysninger input man har, dets mere målrettet service kan man give. Med det nye 5G netværk kan instant forbruger analyser allerede samme dag sikre en bedre oplevelse for kunderne over dagen, dette er lige fra detail handel til kantiner, madudbringning som sygehuse.

 

Øjeblikkets Citat

Det er bedre at kende én bog indgående end at kende hundrede overfladisk.

- Forfatter Donna Tartt

Fremtidens kantine

Nogle af de første Food Halls er planlagt på det danske kantinemarked.

C-C-G har været med til at planlægge og åbne en af de første Food Halls hos en større dansk virksomhed Nykredit.

Vi tror at Food Halls i større udstrækning vil være at finde i store danske virksomhedder, da man her kan skabe en anderledes kultur der distancere sig fra den øvrige hverdag og giver medarbejderne en anden mulighed for oplevelser i frokost pausen. 

Nye Trends CES

C-C-G´s inspirationstur til CES i Las Vegas 2021 blev desværre aflyst grundet Covid 19. Vi starter derfor allerede i starten af 2021 annonceringen af vores tur til Las vegas i 2022.

CES er klart det sted hvor man kan få den mest vidtrækkende inspiration og fornemmelse for hvor IT verden bevæger sig hen, herunder hvor vi vil se de store kvantespring i dels forbruger elektronikke, som måden vi kommunikere på sammen.

Med det nye 5G netværk som rulles ud både i Europa og USA i det kommende år, forventer vil at se et boost af Cloud baserede systemer på CES 2022 som med den ekstreme hastighed der nu er muligt vil vise os en endnu større tilgang til data og hurtig kommunikation.

Hvis man kunne tænke sig at deltage på CES 2022, skal man kigge under fanen messeture, hvor der i starten 2021 bliver muligt at  tilmelde sig.

 

Generationernes Campus

C-C-G er udvikler af fremtidens bofællesskaber med et fuldt integreret servicefællesskab. Det er sammen med Seniorcampus, en ny måde at se fremtidens boform på, uanset om man er ung eller senior.

Der er mulighed for at se meget mere om Generationernes Campus på www.generationernescampus.dk